Gastronomie
Tříleté bakalářské studium
Školné
Od 24 900,- / semestr
Obor
Management hotelnictví a cestovního ruchu
Forma
Prezenční nebo kombinovaná
Titul
Bakalář (Bc.)
Cestovní ruch je obor s obrovským potenciálem a velmi dobrým uplatněním na trhu práce.
Studujte zaměření pro budoucí podnikatele i manažery v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Naší specialitou je úzké propojení s praxí a zaměření na využití poznatků ze studia v reálném životě.
Uplatnění absolventů
-
Hoteliér
-
Concierge
-
Vedoucí recepce
-
Manažer hotelového nebo gastronomického zařízení
-
Vedoucí rezervačního oddělení
-
Podnikatel v hotelnictví a pohostinství
Předměty v rámci zaměření
- Úvod do gastronomie
- Sommeliérství a nápojová gastronomie
- Potravinová bezpečnost
- Management gastronomického provozu
- Marketing gastronomického provozu
Předměty, které vás na tomto zaměření čekají
Podívejte se, jaké předměty vás čekají od prvního do šestého semestru. Pokud vám nebude něco jasné, napište nám.
-
Základy gastronomie a hotelnictví
-
Základy cestovního ruchu
-
Výživa a stravování
-
Management
-
Mikroekonomie
-
Právo v podnikání
-
Cizí jazyk I
- Gastronomie I
- Makroekonomie
- Marketing
- Hotel a hotelové služby
- Cizí jazyk I
- Odborná praxe 160 hodin
- Ekonomika řízení podniku gastronomie, hotelnictví a cestovního ruchu
- Gastronomie II
- Statistika
- Food and Beverage Management
- Cizí jazyk I
- Cizí jazyk II
- Finanční management
- Účetnictví
- Cizí jazyk II
- Odborná praxe 160 hodin
- Geografie
- Informační a rezervační systémy
- Cizí jazyk II
- Bakalářský seminář
- Odborná praxe 160 hodin
- Řízení provozu cestovní kanceláře
- Doprava a distribuční systémy v cestovním ruchu
- Odborná praxe 160 hodin
- Bakalářská práce
- Úvod do gastronomie
- Sommeliérství a nápojová gastronomie
- Potravinová bezpečnost
- Management gastronomického provozu
- Marketing gastronomického provozu
Co o nás říkají naši studenti?
Chci se přihlásit ke studiu
Napište nám o sobě pár údajů a my se vám obratem ozveme zpět s pozvánkou k přijímacímu pohovoru.